Total Importør/ leverandør av pumper 

Vi kan flytting og trykksetting av flytende medier

Delta Automatisk H500  Strålerør er i forkant av dysekonstruksjon. Dette er røret vi har valgt ut for det Norske markedet, Delta fire leverer også alle andre typer strålerør.
Tåke mønsteret på dette strålerøret er ekstremt tett, og gir meget bra beskyttelse og slokke evne.
Stråleoperatøren opprettholder full kontroll med muligheten for å endre volumet av strømningen for å passe varierende forhold uten vesentlige endringer i ytelsen, dysen endrer automatisk maksimal utnyttelse av den tilgjengelige vannmengden. Det unike med dette strålerøret er at det er et  trykkautomatisk rør, samtidig med at det aldri stopper vannleveringen uansett hvor lavt trykket faller. Røret blir med helt til det ikke er mere trykk.

Slideventil gjør at kastelengden alltid er tilstede.


Designet og produsert i Storbritannia på state-of-the-art CNC-maskiner under en ISO 9001 Quality System, alle Delta fire strålerør er utsatt for strenge kvalitetskontroller og garantert mot alle produksjonsfeil i 10 år.

Delta attack 500  regulerbar strålerør deler mange av de samme funksjonene som mindre attack 100 og er designet for generell brannbekjempelse, men gir også  utmerket ytelse når du arbeider med branner i høye bygninger.

Data utformede roterende turbin tenner av rustfritt stål produserer en ekstremt tett tåke som gir utmerket brannslukkingsevne og økt personlig beskyttelse for brannmann.

Attack  500 Strålerør  har en valgbar vannføring  ved  6 bar på 125, 250, 375 og 500 liter per minutt for å møte de individuelle behovene til brannmann til enhver tid, men alternative vannføringer  er tilgjengelige.

 Delta Brann angrep brann dyser er designet og produsert i Storbritannia under en ISO9001 Quality System. Alle Delta angrep brann dyser er underlagt svært strenge kvalitetskontroller og er garantert mot alle produksjonsfeil i 10 år.

Delta CAFS røret er et trykkluft skum strålerør som brukes på  CAFS anlegg.                  Røret er hard eloksert for korrosjonsbeskyttelse sammen med rustfritt stål. Dette røret har muligheten til et lett bytte til et spesielt skumslukkespyd..
Typisk strømningshastighet på Delta CAFS er opp til et maksimum på 500L / Min.

Cafs slukkespyd.

Leveres til CAFS røret